Koen Keevel

In 2000 studeerde Koen af aan de Theaterschool te Amsterdam als licht/stage manager. Door zijn muzikale achtergrond (saxofoon en drums) en affiniteit met muziek besloot hij zich verder te ontwikkelen als geluidstechnicus. Hij werkte lange tijd bij Conny Janssen Danst waar het begon met het afspelen van muziek van tape. Dit breidde zich steeds meer uit tot live muziek van een enkele muzikant tot zelfs een heel orkest. Het uitversterken van dit laatste maakte Koen nieuwsgierig om zich verder op dit gebied te ontwikkelen. Hij belde zijn oud docent Jan Panis met de vraag meer te leren. En zo begon een opleiding in het versterken van klassieke muziek en de leer in akoestiek. 
Vele jaren werkte Jan met Koen aan zijn zijde en zo leerde Koen de kneepjes van het vak. 
In 2014 besloten ze samen PME-†ecnica op te richten en dat breidde zich uit tot PME-tècnica Group in 2020.

Door de tijd heen heeft Koen diverse geluidsontwerpen en uitvoeringn op zijn naam staan met o.a. Het Ballet Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest, Wonderfeel Festival en het Ragazze Strijk Kwartet
Ook is hij een graag geziene technicus in het Concertegbouw Amsterdam. Daar zorgt hij voor diverse versterkingen in alle zalen en ruimtes binnen het gebouw.