OVER ONS

PME-tècnica Group is een relatief jong bedrijf maar heeft kennis in huis die terug gaat tot het jaar 1980 (zie referentie lijst op deze pagina).
De oorsprong ligt bij Panis Musical Engeneering (PME), het bedrijf van Jan Panis. Met zijn kennis heeft Jan vele geluidstechnici opgeleid in de klassieke wereld, waaronder Koen Keevel. Na een aantal jaren succesvol te hebben samengewerkt werden zij compagnons en werd PME-tècnica opgericht. Omdat de vraag vrij groot was ondersteunde Arne Bock het team tijdelijk.   
De vraag naar PME-tècnica bleef stijgen en daarom besloten Jan en Koen na zes jaar om het bedrijf uit te breiden. 

Oscar Bouwmans, Maurits Thiel en Henri Paarhuis bleken een soortgelijke manier van werken en een zelfde visie op geluidsversterking te hebben. Hierdoor werkten zij steeds vaker voor PME-tècnica en zo werd in 2020 een tweemans bedrijf omgezet tot PME-tècnica Group.
Jan Panis is erelid, hij maakt formeel geen onderdeel meer uit van de onderneming, maar blijft voor ons de grote leermeester en encyclopedie op het gebied van versterking van klassieke muziek. Die rol als mentor zal hij de komende tijd voortzetten.