Endorsement

PME-tecnica Group kiest voor Allen & Heath Digital

Al vroeg waren wij gebruiker van de digitale mengtafels van Allen & Heath, beginnend met de iLive serie (R72 – T80 – T112) die wij met grote tevredenheid jarenlang hebben ingezet voor zeer diverse producties binnen de (moderne) klassieke muziek en contemporary music.

Sinds de release van de dLive serie maken wij exclusief gebruik van Allen & Heath Digital voor al onze producties, waarvan wij inmiddels een zeer uiteenlopende reeks in gebruik hebben.
(S5000 – S3000 – C3500 – C2500 – C1500 – DM64 – DM48 – DM0 – CDM32 – DX32 – DX168 – ME-1 - IP-8 – Dante I/O – Madi I/O - AES)

Onze keuze voor Allen & Heath Digital komt voort uit de mogelijkheden om de mengtafels volledig naar de eisen van de productie aan te passen, de uitmuntende klank op het gebied van summing, dynamics en interne effecten en de integratie van personal monitor mixers en diverse iPad en laptop remote besturing.

De configureerbare bus-structuur geeft ons de mogelijkheid de inrichting zodanig aan te passen dat deze naadloos aansluit op de uiteenlopende vereisten die komen kijken bij de uitvoering van moderne muziek composities, Quadrafonie / Hexafonie / Octafonie en andere denkbare ruimtelijke geluidsontwerpen.

Ook de brede keuze uit I/O kaarten bied ons de mogelijkheid om op diverse digitale protocollen en sample rates gelijktijdig de signalen uit te sturen, terug te ontvangen en op te nemen. Dit biedt ongekende mogelijkheden tot integratie van bijvoorbeeld live electronics.

Naast het eigen gebruik van Allen & Heath Digital zijn we door onze diepgaande kennis en expertise ook betrokken bij diverse gebruikers trainingen en worden regelmatige benaderd als vraagbaak.